fredag 26. august 2011

Nå har det blitt lenge siden sist!

Tiden flyr :) Så her kommer en kjapp oppdatering

Hjemme har det ikke skjedd så veldig mye, vesla er 10.5 mnd gammel nå, har tatt sine første skritt, sier "hei", vinker, klapper, danser og er, som alltid, en fantastisk jente :D


Bursdagen hennes nærmer seg og vi skal ha to selskaper, den første er for venner og barn, og den andre er for familie :) Og vi har tatt dem etterhverandre, lørdag og søndag haha da blir det nok leven i heimen!

Ellers skal hun snart begynne i barnehagen :) Vi har plass fra nå i slutten av august, men hun kommer til å "starte" 1 september, veldig myk start der hun går innom barnehagen med pappaen sin minst en gang i uka... 3 oktober er hennes første dag av innkjøring i barnehagen, og 5 oktober, bursdagen hennes, er hennes første dag alene i barnehagen :)
Myk start er fint...
Jeg er glad vi har muligheten til det!
Vi fikk tilbud om barnehageplass fra slutten av august, men selv om jeg hele tiden har vært bestemt på at hun ikke er noen barnehagejente før hun er et år gammel kunne vi ikke annet enn å ta plassen! Sier man nei til plass og man har barn født etter 1 september kan man fort havne i klemma!
Og barnehage er vi avhengig av...


Vel, det var alt jeg hadde å si for denne gang!
Klokken er masse, og sengen roper ;) Men skal prøve å bli flinkere til å skrive...

Nattinatt ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar